• facebook
  • youtube
  • twitter
  • linkedin
  • google
  • sns5

Babagan awake dhewe

OMNI punika perusahaan sing spesialisasine ing Manufaktur, marketing lan R & D dalan CNC, laser lan cncplasma mesin nglereni. mesin sumber OMNI kanggo macem-macem saka sudhut sektor Manufaktur kalebu, automotive, marine, kendaraan rekreasi, reca 3D, model konsep, pola nggawe, plastik kawangun lan apa kayu.


WhatsApp Online Chat !