• facebook
  • youtube
  • twitter
  • linkedin
  • google
  • sns5

ATC CNC router

Short Description:

OMNI otomatis Tool Changer (ATC) dipersembahake dening kumparan 9kw HSD. Lan ATC nyuda wektu produksi dening otomatis ganti pemotong antarane dalan alat, mangkono mbusak sing perlu kanggo operator CNC kanggo ngganti lan nul pribadi individu.


  • Port: Qingdao, Tianjin, Shanghai, Ningbo, Shenzhen etc
  • Sarat Pembayaran: L / C, TT, PAYPAL, WESTERN UNION
  • Detail produk

    paramèter

    video

    Tags Product

    OMNI otomatis Tool Changer (ATC) dipersembahake dening kumparan 9kw HSD. Lan ATC nyuda wektu produksi dening otomatis ganti pemotong antarane dalan alat, mangkono mbusak sing perlu kanggo operator CNC kanggo ngganti lan nul pribadi individu.


  • Previous:
  • Next:

  • Size Area Kerja (XY) 1300 * 2500mm; 1500 * 3000mm utawa liyane
    Area Kerja (Z) 300m utawa liyane
    akurasi Positioning Akurasi 0.02mm
    repeatability +/- 0.05mm
    Control Part 3 Axis Control Motor AC Servo Motor
    controller platform PC Syntec
    Interface USB lan RJ45
    kumparan Motor output 9kw (12HP), 24000RPM
    Collet ER32, Max 20mm
    alat Ganti alat pangisi otomatis BT30 ISO30, 8 posisi
    Struktur table Material Terus Down Vacuum slot gabungan T
    Sistem Langkawi Sistem Langkawi Guide Linear ing 3 sumbu, rak lan Pinion ing Y, Ballscrew ing Z
    Max. Speed ​​Langkawi 45m / min
    Power Source 380V / 3phase; 220V / 3phase
    pilihan pump Vacuum Mbanyoni utawa jinis free-lenga
    Command Language G lan M kode

  • WhatsApp Online Chat !