• facebook
  • youtube
  • twitter
  • linkedin
  • google
  • sns5

entri tingkat CNC

Short Description:

entri tingkat CNC dalan iki kanggo plastik, aluminium, kayu 2D / 3D panggilingan. bisnis cilik lan kantor desain lan karya rancangan. operasi gampang lan paling pangopènan.


  • Port: Qingdao, Tianjin, Shanghai, Ningbo, Shenzhen etc
  • Sarat Pembayaran: L / C, TT, PAYPAL, WESTERN UNION
  • Detail produk

    paramèter

    video

    Tags Product

    entri tingkat CNC dalan iki kanggo plastik, aluminium, kayu 2D / 3D panggilingan. bisnis cilik lan kantor desain lan karya rancangan. operasi gampang lan paling pangopènan.


  • Previous:
  • Next:

    • X, Y-sumbu Travel: 1300mm * 2500mm; 1500mm * 3000mm, 2000mm * 3000mm utawa liyane (4 * 8, 5 * 10, 6 * 10 etc)
    • Travel Z-Axis: 200mm utawa liyane
    • Kumparan: 3kw watercooling 24000rpm utawa daya luwih; HSD3kw aircooling 18000rpm utawa daya luwih
    • Repeatability: +/- 0 .05mm
    • Traveling Speed: 15m / min-50m / min
    • Drive System X lan Y sumbu: rak lan Pinion, alur linear prewangan
    • Drive System Z sumbu: Lead Screw, alur linear prewangan
    • Standard Work lumahing: Aluminium T-Plate Extrusion gabungan srengeng Vacuum Table
    • Motor: stepper / Servo
    • Protection kumparan Piranti: digital suhu kumparan monitor (ora cekap kanggo kumparan air-cooling)
    • basa Command: kode G, * mmg, * Plt, * u00
    • Voltase: 380V / 3phase; 220V / 3phase

    controller

    • Koleksi: DSP Remote Controller / NC studio / Syntec
    • Interface: USB / PCIMC
    • Memori: 128 MB
    • Koleksi Gambar: G kode & Plt / Gcode / G kode & kode M

    pilihan

    • Sistem Changer Auto Tool lan Syntec

        

  • WhatsApp Online Chat !