• facebook
  • youtube
  • twitter
  • linkedin
  • google
  • sns5

FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa sing prices Panjenengan?

prices kita kanggo ngganti gumantung konfigurasi mesin lan nyediakke faktor pasar subyek. Kita bakal ngirim dhaftar rega dianyari sawise nyantosakaké konfigurasi mesin cocok kanggo sampeyan lan petik iki bener ing siji sasi.

Bisa OEM utawa Potongan?

Ya, kita kudu tim ngembangaken kuwat. Produk bisa digawe miturut penjenengan.

Apa jinis cara pembayaran sampeyan setuju?

Sampeyan bisa nggawe pembayaran rekening bank, Western Union utawa PayPal:  sales@omni-cnc.com.

Apa babar pisan produk?

CNC Router-lengkap 12 sasi maneh kanggo babar pisan basa ing dalan manufaktur CNC lan cocog babar pisan ing 3rd partai nambah ons. Iki kalebu bagean electrical lan mechanical ing 'normal nggunakake'.

Laser Machine-lengkap 12 sasi maneh kanggo babar pisan basa ing mesin laser lan manufaktur cocog warrty ing 3rd partai nambah gedhe-gedhe kajaba bagean consumable. Babar pisan tabung laser RECI account: 6 months, Jarak & Mirror: 3 sasi.

CNC Plasma Machine-lengkap 12 sasi maneh kanggo babar pisan basa lan cocog pabrik warraty ing 3rd partai nambah gedhe-gedhe kajaba bagean consumable. Kayata: nozzle, elektroda, tutup pangayoman etc.

Carane bab Fees kapal?

Biaya kapal gumantung cara milih kanggo barangipun. Express biasane paling cepet nanging uga cara paling larang, mung cocok kanggo mini laser utawa dalan. Miturut seafreight solusi sing paling apik kanggo mesin dalan CNC utawa laser, mesin plasma. Persis tarif barang kita mung bisa Quote sawise nyantosakaké model mesin, lan penawaran frieignt iki uga mung bener ing siji sasi.

Arep digarap US?


WhatsApp Online Chat !