• facebook
  • youtube
  • twitter
  • linkedin
  • google
  • sns5

serat mesin nglereni laser

Short Description:

OMNI kurban mesin nglereni serat laser inovatif sing njamin akurasi unmatched lan kacepetan ing baja entheng, stainless steel, aluminium, Titian,. Nggoleki kabeh-ing-siji laser nglereni sel sing bakal nyimpen sampeyan, papan lan dhuwit


  • Port: Qingdao, Tianjin, Shanghai, Ningbo, Shenzhen etc
  • Sarat Pembayaran: L / C, TT, PAYPAL, WESTERN UNION
  • Detail produk

    paramèter

    video

    Tags Product

    OMNI kurban mesin nglereni serat laser inovatif sing njamin akurasi unmatched lan kacepetan ing baja entheng, stainless steel, aluminium, Titian,. Nggoleki kabeh-ing-siji laser nglereni sel sing bakal nyimpen sampeyan, papan lan dhuwit


  • Previous:
  • Next:

  • model OMNI3015G OMNI2513G
    Area Pakaryan 3000mm * 1500mm 2500mm * 1300mm
    Serat Laser Power 500w kanggo 3000W 500w kanggo 3000W
    stroke sumbu X 3000mm 2500mm
    stroke sumbu Y 1500mm 1300mm
    stroke sumbu Z 100mm 100mm
    X / Y akurasi posisi ± 0.05mm / m ± 0.05mm / m
    X / Y ndelehne Akurasi ± 0.03mm ± 0.03mm
    X / Y sumbu Max Percepatan 0.8G 0.8G
    Max kacepetan saka Gerakan 80m / min 80m / min
    machine Bobot 3700kg 2900kg
    Machine Ukuran (L * W H *) 4600mm * 2600mm * 1950mm 4100mm * 2400mm * 1950mm

  • WhatsApp Online Chat !