• facebook
  • youtube
  • twitter
  • linkedin
  • google
  • sns5

sign & Graphic mesin laser

Short Description:

mesin laser kita bisa digunakake kanggo nggawe pratandha digawe saka macem-macem bahan kalebu acrylic, plastik, kaca, neker lan kayu. Tambah laser imaging Graphic kanggo nggawe efek malah luwih dinamis kanggo proyèk tondo umum Panjenengan. cutouts gambar. 


  • Port: Qingdao, Tianjin, Shanghai, Ningbo, Shenzhen etc
  • Sarat Pembayaran: L / C, TT, PAYPAL, WESTERN UNION
  • Detail produk

    paramèter

    video

    Tags Product

    mesin laser kita bisa digunakake kanggo nggawe pratandha digawe saka macem-macem bahan kalebu acrylic, plastik, kaca, neker lan kayu. Tambah laser imaging Graphic kanggo nggawe efek malah luwih dinamis kanggo proyèk tondo umum Panjenengan. cutouts gambar. 


  • Previous:
  • Next:

  • MODEL

    OMNI1326

    OMNI1390

    OMNI6090 / 6040

    Area Kerja (mm)

    1300 x 2600

    1300 * 900

    600 * 900, 600 * 400

    laser Power

    150w 130w 100W 80W

    130w 100w 80w

    100w 80w 60w

    laser Koleksi

    tabung laser nutup co2

    tabung laser nutup co2

    tabung laser nutup co2

    Tabel Pasangan Koleksi

    Blade Worktable

    Blade Worktable && madu Sisir Table

    Blade Worktable && madu Sisir Table

    Speed ​​Pakaryan

    ≤600mm / s

    0-60,000mm / min

    0-60,000mm / min

    posisi Precision

    ± 0.05mm

    ± 0.05mm

    ± 0.05mm

    Format Graphic didhukung

    Plt DST AI DXF BMP, HPGL, AI

    Plt DST AI DXF BMP, HPGL, AI

    Plt DST AI DXF BMP, HPGL, AI

    Model cooling

    cooling banyu lan sistem pangayoman

    cooling banyu lan sistem pangayoman

    cooling banyu lan sistem pangayoman

    Tegangan Pakaryan

    AC110 50 ~ 60Hz 10A

    AC110 50 ~ 60Hz 10A

    AC110 50 ~ 60Hz 10A

    suhu makarya

    0 ~ 45 ℃

    0 ~ 45 ℃

    0 ~ 45 ℃

    Asor Operating

    5% ~ 95%

    5% ~ 95%

    5% ~ 95%

    Driving System

    stepper

    stepper

    stepper

     

  • WhatsApp Online Chat !