• facebook
  • youtube
  • twitter
  • linkedin
  • google
  • sns5

watu engraving CNC router

Short Description:

Stone / Marble Carving CNC dalan utamané dipigunakaké kanggo engraving lan nglereni kothak, bluestone, marmer, granit, marmer putih, sandstone.


  • Port: Qingdao, Tianjin, Shanghai, Ningbo, Shenzhen etc
  • Sarat Pembayaran: L / C, TT, PAYPAL, WESTERN UNION
  • Detail produk

    paramèter

    Tags Product

    Stone / Marble Carving CNC dalan utamané dipigunakaké kanggo engraving lan nglereni kothak, bluestone, marmer, granit, marmer putih, sandstone.


  • Previous:
  • Next:

    • Pakaryan Ukuran XY: 1300 * 2500mm Z: 300mm utawa liyane
    • Power kumparan: 4.5kw watercooling, 24000rpm
    • Machine Frame: Ultra thicken tabung baja karo perawatan quenching gandheng
    • Machine Table: ngademake tray karo gembong kanggo obah piring watu gampang
    • Pakaryan voltase: AC380, 3phase / AC220, 3 phase
    • Control System: DSP remot kontrol karo antarmuka USB karo kabel kanggo PC
    • Software ana: ArtCAM, Type3 etc
    • Program Gambar: kode G
    • Obah cepet: 32m / min
    • Pasangan Speed: 10 / min
    • Pakaryan Precision: ± 0.05mm
    • Motor: stepper

    pilihan

    • Pakaryan Ukuran: 2000 * 3000mm
    • Power kumparan: 6kw, 7.5kw utawa liyane
    • Control System: NC studio etc
    • Motor: Servo
    • Rotary Piranti
  • WhatsApp Online Chat !