• facebook
  • youtube
  • twitter
  • linkedin
  • google
  • sns5

tangential-alat

Short Description:

OMNI CNC piso cutter bisa nganggo piso oscillating, piso tangential, kiss Motong, setir creasing, bisa Cut materi semi-kaku, kaya nglereni karton, karton creasing, nglereni Papan corrugated, piso reciprocating, piso seret kanggo umpluk PE, nesu, karet, fiberglass , wool rock, jampel, elbows, Y manéka, tambahan, reducers, Polyisocyanurate, HVAC ducting, TD pipa Papan etc. Customer komentar mesin wis teka aman lan kita wis commisioned tanpa masalah lan kita kudu wis cu ...


  • Port: Qingdao, Tianjin, Shanghai, Ningbo, Shenzhen etc
  • Sarat Pembayaran: L / C, TT, PAYPAL, WESTERN UNION
  • Detail produk

    paramèter

    video

    Tags Product

    OMNI CNC piso cutter bisa nganggo piso oscillating, piso tangential, kiss Motong, setir creasing, bisa Cut materi semi-kaku, kaya nglereni karton, karton creasing, nglereni Papan corrugated, piso reciprocating, piso seret kanggo umpluk PE, nesu, karet, fiberglass , rock wool, jampel, elbows, manéka Y, tambahan, reducers, Polyisocyanurate, HVAC ducting, TD pipa Papan etc.
    komentar Customer

    mesin wis teka aman lan kita wis commisioned tanpa masalah lan kita wis Cut saperangan produk karo piso oscillating. Senadyan ora kang ing peti ana ora karusakan apa wae sak transit - dadi metu Gantry ana maneh saka wadhah iku sudhut supaya padha dibusak kanggo kapal. Kabeh wiring kanggo motor wis konektor kang nglumpuk gampang lan durung nemokake sembarang kabel ngeculke utawa masalah liyane padha.

    mesin uga ngalangi lan uga dibangun lan karo komponen apik aku manawa bakal punika akeh kanggo taun. Bisa dielingake sanadyan sing Gantry sing abot banget lan kita needed a truck forklift sijine iku menyang panggonan. Kita banjur kanggo controller Syntec 11MB aku tertarik karo lan ease karo kang sampeyan bisa ngowahi macro etc. kanggo ngatur mesin kanggo kabutuhan - akeh luwih gampang saka Fanuc.

    Kumpa vakum Becker jek apik banget nanging kita bisa tuku siji liyane minangka kita Tabel rodok gedhe siji pump.

    Sakabèhé tuku kita wis isa metu banget sarta lan sampeyan ora bisa tuku mesin sing padha ing Eropah kanggo ngendi wae cedhak dhuwit padha ". 
    Komentar iku saka: http://www.cnczone.com/forums/omni-cnc/267502-cnc .html

    Simon, UK


  • Previous:
  • Next:

    • X, Y-sumbu Travel: 1300 * 2500, 1500 * 3000, 2000 * 3000mm
    • Z Axis-Travel: 300mm
    • Power kumparan: 9kw kumparan HSD Air-cooling, 24000rpm
    • Positioning Akurasi: 0.02mm
    • Repeatability: +/- 0.05mm
    • Max. Rapid Travel Speed: 45m / min
    • Drive System X lan Y sumbu: rak lan Pinion, alur linear prewangan
    • Drive System Z sumbu: Lead Screw, alur linear prewangan
    • Standard Work lumahing: aluminium T-Plate Extrusion gabungan srengeng Vacuum Table
    • Tegangan Pakaryan: AC380V / 50, 3PH; 220V / 60Hz, 3PH
    • Command Language: Kode G & M Code
    • Collet: ER32, Max 20mm
    • Alat ngganti: BT30 ISO30, 8/12/24 Positions

  • PRODUCTS RELATED

      WhatsApp Online Chat !