• Фејсбук
  • YouTube
  • Твитер
  • Скопје
  • Google
  • sns5

Преземања OMNI ЦПУ производи каталог

Ако сте во брзање, ве молиме симнете omni CNC машина производ каталог со pdf формат, наместо да и бидете на вашиот пат! уште укажуваат потрае некое време да ја посетите страницата на производи и решенија т.е. страници на сајт за повеќе intersting и корисни информации.
Превземи

за нас

OMNI е компанија специјализирана за производство, маркетинг и R & D на CNC рутер, ласерски и cncplasma машина за сечење. OMNI снабдување машини за широк спектар на сектори, вклучувајќи производство, автомобилската индустрија, морски, рекреативни возила, 3D скулптура, концепт модели, модел на одлуки, формирана пластика и дрво работа.

биро
CE-2
ISO-2
SGS
WhatsApp Online Chat !