• Фејсбук
  • YouTube
  • Твитер
  • Скопје
  • Google
  • sns5

за нас

OMNI е компанија специјализирана за производство, маркетинг и R & D на CNC рутер, ласерски и cncplasma машина за сечење. OMNI снабдување машини за широк спектар на сектори, вклучувајќи производство, автомобилската индустрија, морски, рекреативни возила, 3D скулптура, концепт модели, модел на одлуки, формирана пластика и дрво работа.


WhatsApp Online Chat !