• facebook
  • YouTube
  • Cicëroj
  • LinkedIn
  • google
  • sns5

DOWNLOAD OMNI PRODUKTET CNC katalogun

Nëse ju jeni në një nxitim, ju lutem shkarkoni katalogun omni CNC produkt makinë me formatin pdf në vend dhe të jetë në rrugën tuaj! ende sugjerojnë të marrë disa kohë për të vizituar faqen e produktit dhe zgjidhje dmth faqet në faqen për info më intersting dhe të dobishme.
Shkarko

Rreth nesh

OMNI është ndërmarrje e specializuar në prodhim, marketing dhe R & D e cnc router, lazer dhe cncplasma machine. furnizimin me makina OMNI në një shumëllojshmëri të gjerë të sektorëve të prodhimit, duke përfshirë, automotive, detare, automjetet rekreative, 3D skulpturë, modele koncept, model duke e bërë, të formuara plastikës dhe pune druri.

zyrë
CE-2
ISO-2
SGS
WhatsApp Online Chat !