• facebook
  • YouTube
  • Cicëroj
  • LinkedIn
  • google
  • sns5

Rreth nesh

OMNI është ndërmarrje e specializuar në prodhim, marketing dhe R & D e cnc router, lazer dhe cncplasma machine. furnizimin me makina OMNI në një shumëllojshmëri të gjerë të sektorëve të prodhimit, duke përfshirë, automotive, detare, automjetet rekreative, 3D skulpturë, modele koncept, model duke e bërë, të formuara plastikës dhe pune druri.


WhatsApp Online Chat !