• facebook
  • youtube
  • twitter
  • LinkedIn
  • google
  • sns5

Tentang Kami

OMNI mangrupa perusahaan specializing di manufaktur, pamasaran jeung R & D tina router cnc, laser sarta cncplasma mesin motong. mesin suplai OMNI ka rupa-rupa sektor manufaktur kaasup, otomotif, laut, kandaraan rekreasi, patung 3D, model konsep, pola nyieun, plastik dibentuk jeung kerja kai.


WhatsApp Online Chat !