• facebook
  • youtube
  • twitter
  • LinkedIn
  • google
  • sns5

atc cnc router

Pondok Description:

OMNI otomatis Alat Changer (ATC) ieu Powered by hiji spindle 9kw HSD. Hiji ATC ngurangan waktu produksi ku otomatis ngarobah cutters antara jalur alat, sahingga ngaleungitkeun kedah pikeun operator CNC ngarobih jeung enol parabot individual.


  • Port: Qingdao, Tianjin, Shanghai, Ningbo, Shenzhen jsb
  • Sarat pembayaran: L / C, TT, PayPal, Western Union
  • jéntré produk

    parameter

    video

    Tags produk

    OMNI otomatis Alat Changer (ATC) ieu Powered by hiji spindle 9kw HSD. Hiji ATC ngurangan waktu produksi ku otomatis ngarobah cutters antara jalur alat, sahingga ngaleungitkeun kedah pikeun operator CNC ngarobih jeung enol parabot individual.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • ukuran Area kerja (XY) 1300 * 2500mm; 1500 * 3000mm atawa leuwih
    Area kerja (Z) 300m atawa leuwih
    katalitian positioning akurasi 0.02mm
    kabisaulangan +/- 0.05mm
    kontrol Bagean 3 Axis Control Motor AC Servo Motor
    controller platform PC Syntec
    panganteur USB jeung RJ45
    Spindle Motor hasil 9kw (12HP), 24000RPM
    Collet ER32, Max 20mm
    alat Robah alat changer otomatis BT30 ISO30, 8 posisi
    Struktur méja Bahan Tahan Turun Vakum slot Gabungan T
    System Plawangan System Plawangan Guide linier dina 3 sumbu, rak jeung Pinion on Y, Ballscrew on Z
    Max. Speed ​​Plawangan 45m / mnt
    kakuatan Sumber 380V / 3phase; 220V / 3phase
    meunang milih pompa vakum Watering atawa tipe bébas-minyak
    paréntah Basa G jeung M kode

  • WhatsApp Online Chat !