• facebook
  • youtube
  • twitter
  • LinkedIn
  • google
  • sns5

FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Naon harga anjeun?

harga kami anu ngarobih gumantung konfigurasi mesin sarta supplying faktor pasar matuh. Urang bakal dikirim anjeun hiji daftar harga diropéa sanggeus confirming konfigurasi mesin cocog pikeun anjeun sarta petik éta téh sah dina hiji bulan.

Dupi anjeun OEM atanapi ODM?

Sumuhun, urang gaduh tim ngembang kuat. Produk bisa dijieun nurutkeun kahayang anjeun.

Naon rupa padika pembayaran anjeun nampi?

Anjeun tiasa nyieun mayar kana rekening bank urang, Western Union atawa PayPal:  sales@omni-cnc.com.

What is the jaminan produk?

CNC router-pinuh 12 bulan deui jaminan basa dina router pabrik cnc na relevan jaminan kana pihak 3rd nambahkeun ons. Ieu nyertakeun bagian listrik sarta mékanis dina 'pamakéan normal'.

Laser Mesin-pinuh 12 bulan deui jaminan basa dina mesin laser sarta pabrik relevan warrty on pihak 3rd nambahkeun leuwih iwal bagian consumable. Jaminan pikeun tube laser RECI brand: 6 bulan, lensa & Eunteung: 3 bulan.

CNC Plasma Mesin-pinuh 12 bulan deui jaminan basa jeung relevan manufactures warraty on pihak 3rd nambahkeun leuwih iwal bagian consumable. Kayaning: nozzle, éléktroda, cap panyalindungan jeung sajabana

Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih meunang barang. Express nyaéta normal paling quickest tapi ogé cara paling mahal, ngan cocog keur mini laser atanapi router. Ku seafreight ngarupakeun solusi pangalusna pikeun mesin router cnc atanapi laser, mesin plasma. Persis ongkos angkutan barang urang ngan bisa cutatan sanggeus confirming modél mesin, sarta cutatan frieignt ieu oge ngan valid dina hiji bulan.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !