• facebook
  • youtube
  • twitter
  • LinkedIn
  • google
  • sns5

Serat mesin motong laser

Pondok Description:

OMNI nawiskeun mesin motong serat laser inovatif anu ngajamin akurasi unmatched jeung speed on baja hampang, stainless steel, aluminium, Titian,. Ngajalajah sakabeh-di-hiji laser motong sél urang anu bakal ngahemat waktos anjeun, spasi jeung duit


  • Port: Qingdao, Tianjin, Shanghai, Ningbo, Shenzhen jsb
  • Sarat pembayaran: L / C, TT, PayPal, Western Union
  • jéntré produk

    parameter

    video

    Tags produk

    OMNI nawiskeun mesin motong serat laser inovatif anu ngajamin akurasi unmatched jeung speed on baja hampang, stainless steel, aluminium, Titian,. Ngajalajah sakabeh-di-hiji laser motong sél urang anu bakal ngahemat waktos anjeun, spasi jeung duit


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • model OMNI3015G OMNI2513G
    Area ngagawekeun 3000mm * 1500mm 2500mm * 1300mm
    Serat laser Daya 500w mun 3000W 500w mun 3000W
    stroke sumbu X 3000mm 2500mm
    stroke sumbu Y 1500mm 1300mm
    stroke sumbu Z 100mm 100mm
    X / Y akurasi posisi ± 0.05mm / m ± 0.05mm / m
    X / Y Reposition akurasi ± 0.03mm ± 0.03mm
    X / Y sumbu Max Akselerasi 0.8G 0.8G
    Max laju tina Gerakan 80m / mnt 80m / mnt
    mesin Beurat 3700kg 2900kg
    Mesin Dimensi (L * W H *) 4600mm * 2600mm * 1950mm 4100mm * 2400mm * 1950mm

  • WhatsApp Online Chat !