• facebook
  • youtube
  • twitter
  • LinkedIn
  • google
  • sns5

tanda & grafis mesin laser

Pondok Description:

mesin laser kami bisa dipaké pikeun nyieun tanda dijieun tina sababaraha bahan kaasup acrylic, plastik, gelas, marmer na kai. Tambahkeun laser Imaging grafis nyieun épék malah leuwih dinamis pikeun proyék-proyék signage Anjeun. cutouts gambar. 


  • Port: Qingdao, Tianjin, Shanghai, Ningbo, Shenzhen jsb
  • Sarat pembayaran: L / C, TT, PayPal, Western Union
  • jéntré produk

    parameter

    video

    Tags produk

    mesin laser kami bisa dipaké pikeun nyieun tanda dijieun tina sababaraha bahan kaasup acrylic, plastik, gelas, marmer na kai. Tambahkeun laser Imaging grafis nyieun épék malah leuwih dinamis pikeun proyék-proyék signage Anjeun. cutouts gambar. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • model

    OMNI1326

    OMNI1390

    OMNI6090 / 6040

    Area kerja (mm)

    1300 x 2600

    1300 * 900

    600 * 900, 600 * 400

    laser daya

    150w 130w 100W 80W

    130w 100w 80w

    100w 80w 60w

    laser Tipe

    tube laser disegel CO2

    tube laser disegel CO2

    tube laser disegel CO2

    Table kerja Tipe

    agul Worktable

    Agul Worktable && Madu sisir Table

    Agul Worktable && Madu sisir Table

    Speed ​​ngagawekeun

    ≤600mm / s

    0-60,000mm / mnt

    0-60,000mm / mnt

    posisi Precision

    ± 0.05mm

    ± 0.05mm

    ± 0.05mm

    Format grafis dirojong

    PLT DST AI DXF BMP, HPGL, AI

    PLT DST AI DXF BMP, HPGL, AI

    PLT DST AI DXF BMP, HPGL, AI

    Modél cooling

    cooling cai sarta sistem panyalindungan

    cooling cai sarta sistem panyalindungan

    cooling cai sarta sistem panyalindungan

    tegangan gawe

    AC110 50 ~ 60Hz 10A

    AC110 50 ~ 60Hz 10A

    AC110 50 ~ 60Hz 10A

    Suhu bisa dipake

    0 ~ 45 ℃

    0 ~ 45 ℃

    0 ~ 45 ℃

    kalembaban operasi

    5% ~ 95%

    5% ~ 95%

    5% ~ 95%

    nyetir System

    Stepper

    Stepper

    Stepper

     

  • WhatsApp Online Chat !