• facebook
  • youtube
  • twitter
  • LinkedIn
  • google
  • sns5

Batu ukiran cnc router

Pondok Description:

Batu / marmer ukiran cnc router utamana dipaké pikeun ukiran sarta motong kotak, bluestone, marmer, granit, marmer bodas, sandstone.


  • Port: Qingdao, Tianjin, Shanghai, Ningbo, Shenzhen jsb
  • Sarat pembayaran: L / C, TT, PayPal, Western Union
  • jéntré produk

    parameter

    Tags produk

    Batu / marmer ukiran cnc router utamana dipaké pikeun ukiran sarta motong kotak, bluestone, marmer, granit, marmer bodas, sandstone.


  • Saméméhna:
  • Teras:

    • Ngagawekeun Diménsi XY: 1300 * 2500mm Z: 300mm atanapi batur
    • Power Spindle: 4.5kw watercooling, 24000rpm
    • Mesin kotakna: Ultra thicken tabung baja jeung perlakuan quenching dilas
    • Mesin Table: coolant baki jeung roda for geus pindah plat batu gampang
    • Ngagawekeun tegangan: AC380, 3phase / AC220, 3 fase
    • Kontrol System: DSP jauh controller jeung panganteur USB mibanda sambungan kabel keur PC
    • Software ditawarkeun: ArtCAM, Type3 jsb
    • Program Citakan: Kode G
    • Pindah Speed: 32m / mnt
    • Ngagawekeun Speed: 10 / mnt
    • Ngagawekeun Precision: ± 0.05mm
    • Motor: Stepper

    meunang milih

    • Ngagawekeun Diménsi: 2000 * 3000mm
    • Power Spindle: 6kw, 7.5kw atawa leuwih
    • Kontrol System: NC studio jsb
    • Motor: Servo
    • usaha Rotary Alat
  • WhatsApp Online Chat !