• facebook
  • youtube
  • twitter
  • LinkedIn
  • google
  • sns5

tangensial-alat

Pondok Description:

OMNI cnc péso cutter bisa ngadopsi péso osilasi, péso tangensial, ciuman cut, kabayang creasing, bisa motong bahan semi-kaku, kawas motong kardus, karton creasing, motong dewan corrugated, péso reciprocating, péso sered pikeun busa pe, gasket, karét, orat , wol batu, insulasi, elbows, Y wangun, offsets, reducers, Polyisocyanurate, HVAC ducting, TD saluran dewan jsb Palanggan komentar mesin geus anjog aman tur kami geus commisioned dinya tanpa masalah jeung urang kudu geus cu ...


  • Port: Qingdao, Tianjin, Shanghai, Ningbo, Shenzhen jsb
  • Sarat pembayaran: L / C, TT, PayPal, Western Union
  • jéntré produk

    parameter

    video

    Tags produk

    OMNI cnc péso cutter bisa ngadopsi péso osilasi, péso tangensial, ciuman cut, kabayang creasing, bisa motong bahan semi-kaku, kawas motong kardus, karton creasing, motong dewan corrugated, péso reciprocating, péso sered pikeun busa pe, gasket, karét, orat , batu wol, insulasi, elbows, wangun Y, offsets, reducers, Polyisocyanurate, HVAC ducting, TD saluran dewan jsb
    komentar Palanggan

    mesin geus anjog aman tur kami geus commisioned dinya tanpa masalah jeung urang geus motong sababaraha produk jeung péso osilasi. Sanajan teu keur di crate a aya teu karuksakan nalika transit - tétéla gantry ieu leuwih panjang batan wadahna nyaeta lega ku kituna kapaksa dihapus pikeun pengiriman barang. Sagala wiring keur motor tadi panyambungna nu dirakit gampang jeung urang teu manggihan sagala kawat leupas atawa masalah sejenna sarupa.

    mesin pisan solid sarta ogé diwangun tur mibanda komponen alus sangkan Kuring yakin éta bakal lepas salila sababaraha taun. Jadi warned sanajan nu gantry nu pisan beurat jeung urang diperlukeun treuk forklift nempatkeun kana tempat. Urang indit pikeun controller Syntec 11MB sarta Kami pisan impressed kalawan eta jeung betah kalawan nu bisa ngaropéa macros jsb keur ngaropea mesin ka kabutuhan Anjeun - loba gampang ti Fanuc.

    Pompa vakum Becker sigana sae pisan tapi urang bisa meuli sadetik sakumaha tabél kami geus rada badag pikeun hiji pompa.

    Gemblengna beuli kami geus digarap kaluar kacida alusna jeung anjeun teu bisa meuli mesin sarupa di Éropa pikeun mana deukeut duit sarua ". 
    Comment ieu tina: http://www.cnczone.com/forums/omni-cnc/267502-cnc .html

    Simon UK


  • Saméméhna:
  • Teras:

    • X, Y-Axis Travel: 1300 * 2500, 1500 * 3000, 2000 * 3000mm
    • Z Axis-Travel: 300mm
    • Power Spindle: 9kw Spindle HSD Air-cooling, 24000rpm
    • Positioning akurasi: 0.02mm
    • Kabisaulangan: +/- 0.05mm
    • Max. Rapid Travel Speed: 45m / mnt
    • Drive System X sarta Y sumbu: rak jeung Pinion, rail linier bearing
    • Drive System Z sumbu: Diterangkeun screw, rail linier bearing
    • Baku Gawé Surface: aluminium T-Lempeng Tonjolan Gabungan Bakelite vakum Table
    • Tegangan gawe: AC380V / 50, 3PH; 220V / 60Hz, 3PH
    • Paréntah Basa: Code G & M Code
    • Collet: ER32, Max 20mm
    • Alat Robah: BT30 ISO30, 8/12/24 posisi

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat !